Toimitusehdot

Tutustu toimitusehtoihin huolellisesti ennen tilaamista! Posti- ja pakkauskulut lisätään tuotteen hintaan.

Alle 30 kg painavat tuotteet toimitetaan postiennakkona tai Matkahuollon välityksellä. Yli 30 kg painavilla ajoneuvoilla ja laitteilla joko nouto tai toimitus sopimuksen mukaan.

Postipaketti

Postipaketin minimimaksu on pakkauskuluineen 14 €. Kun ilmoitat tilauslomakkeella kännykkänumerosi, posti lähettää tekstiviestin paketin saapumisesta.

Toimituskulut

0 - 5 kg -> 14 €
5 - 15 kg -> 18 €
15 - 25 kg -> 24 €
25 - 40 kg -> 27 €

Noutamaton paketti:

Mikäli asiakas jättää postiennakolla tai muuten toimitetun paketin noutamatta, siitä aiheutuneet postitus- ja käsittelykulut laskutetaan täysimääräisinä asiakkaalta.
Huomaa että paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Motoauralla on oikeus periä tilaajalta kaikki paketin käsittelystä, kuljetuksesta sekä erillisestä laskutuksesta aiheutuneet sekä aiheutuvat kulut (tällä hetkellä keskimäärin 26 Eur).

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 2 - 5 arkipäivää. Pyrimme käsittelemään tilaukset välittömästi. Jos viivästyksiä ilmenee, ilmoitamme siitä sähköpostilla. Posti ilmoittaa paketin saapumisesta ja sitä säilytetään 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli pakettia ei noudeta sinä aikana, posti palauttaa sen takaisin lähettäjälle.

Tilausehdot

Tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaan tilauksista vastaa holhooja. Emme lähetä tuotteita, jos yhteystiedot ovat puutteellisia. Sähköpostiosoitteen tarvitsemme tilausvahvistusta varten, tuotteita ei toimiteta ilman tilausvahvistusta. Jos pakettia ei noudeta, siitä on ilmoitettava meille välittömästi puhelimitse. Lunastamatta jääneistä lähetyksistä tai perusteettomista palautuksista laskutamme rahti- ja käsittelykulut jälkikäteen.

Takuu

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 6 kk virhevastuutakuu. Lähetyksen mukana tulee kuitti, joka toimii takuutodistuksena. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 pv vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on toimitettava myös käyttöohjeet. Osien sopivuus omaan kulkuneuvoon jää asiakkaan vastuulle. Sähköosilla ei ole palautusoikeutta. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet, jos tuote on oikein asennettu ja ollut normaalissa käytössä. Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe, vaihdetaan se uuteen edellä mainituin ehdoin.

Vaihdot ja palautus

Vaihdot ja palautukset lähetetään asiakaspalautuksena Postipakettina. Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä paketteja. Paketin mukana tulee olla täydellisesti täytetty palautuslomake, joka on toimitettu postipaketin yhteydessä. Mikäli palautuslomake puuttuu, voit ladata sen pdf-tiedostona täältä ja tulostaa itse.

Palautuslomake (341 kt)
Palautusohje (274 kt)

Pidätämme oikeuden voimassa oleviin hintojen sekä tietojen muutoksiin. Verkkokaupan kuvat ovat suuntaa antavia, jos muuta ei mainita.

Motoaura pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.

 Ostoskori

MOTOAURA, HEIKINSUONTIE 827, 21380 AURA, Varsinais-Suomi, Finland
puh. 044 2561421, sähköpostiosoite jani.myllymaa@motoaura.fi
Viimeksi päivitetty 2016-02-28 17:13:52